Κέντρο Βοήθειας

Ξεκινώντας τα προγράμματα…

Για να παρακολουθήσετε τα προγράμματα πρέπει πρώτα να γραφτείτε. Αν δεν έχετε λογαριασμό πατήστε εδώ για να δημιουργήσετε έναν καινούριο. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, πατήστε εδώ για να συνδεθείτε. Στη συνέχεια επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα προγράμματα από εδώ. Στη σελίδα του προγράμματος πατήστε στο πράσινο κουμπί Γραφτείτε στο πρόγραμμα και είστε έτοιμοι!

Εσείς προγραμματίζετε τη μελέτη σας με βάση τη δική σας χρονική ευχέρεια.  Μπορείτε να αρχίσετε και να τελειώσετε όποτε θέλετε ακόμα και εντός της πρώτης εβδομάδας από την εγγραφή σας σε κάθε ένα από τα έξι προγράμματα.

Μπορείτε να είστε εγγεγραμμένοι σε περισσότερα από ένα προγράμματα την ίδια περίοδο. Συνιστούμε να ολοκληρώνετε το ένα πρόγραμμα και μετά να εγγράφεστε σε επόμενο.

Ο χρόνος μάθησης και εμπέδωσης της κάθε ενότητας είναι διαφορετικός για κάθε άνθρωπο με βάση την εμπειρία, την προηγούμενη γνώση κ.ά. Τα μαθήματα μας είναι ταχύρρυθμα και δεν απαιτούν περισσότερο από 6 ώρες συστηματικής μελέτης. Η διάρκεια εξέτασης είναι περίπου 60 λεπτά.

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να καταρτιστούν σε νέες γνώσεις και δεξιότητες. Συνεπώς δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για την εγγραφή σας.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα είτε είστε φοιτητής, ή άνεργος, είτε εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας.

Κόστος και πληρωμές

Τα διαδικτυακά προγράμματά μας είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο προαιρετικό κόστος που υπάρχει είναι στην έκδοση του πιστοποιητικού.

Η πιστοποίηση είναι προαιρετική και το κόστος έκδοσης για το ηλεκτρονικό πιστοποιητικό είναι 19,90 € και το παραλαμβάνετε στο Email. Αν θέλετε να σας σταλεί έντυπη πιστοποίηση σε χαρτί πολυτελείας με στοιχεία γνησιότητας, το κόστος έκδοσης και αποστολής με courier είναι 29,90 €.

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα ή όλα τα πιστοποιητικά. Όταν ολοκληρώσετε και παραγγείλετε τα 6 προγράμματα, θα λάβετε ΔΩΡΕΑΝ σε ηλεκτρονική μορφή το full Diploma «International Diploma in Business Management»  και το Mini MBA. 

Για την έντυπη έκδοσή τους σε χαρτί πολυτελείας με στοιχεία γνησιότητας, θα έχετε ένα επιπλέον κόστος 10€ για την έκδοση και αποστολή.   

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, κτλ), μέσω PayPal ή κατάθεση στην τράπεζα.

Θα προβείτε σε πληρωμή, εφόσον επιθυμείτε την έκδοση και αποστολή του πιστοποιητικού σας είτε σε ηλεκτρονική είτε σε έντυπη μορφή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μία πληρωμή αποτυγχάνει. Παρακάτω είναι μερικά λάθη και οι λύσεις τους:
Ελέγξτε τα στοιχεία της κάρτας σας όταν την χρησιμοποιείτε.
Βεβαιωθείτε πως υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό σας.
Χρησιμοποιήστε την πληρωμή μέσω PayPal ως εναλλακτική κίνηση.
Χρησιμοποιήστε άλλη πιστωτική κάρτα.

Πηγαίνετε ξανά στη σελίδα του προγράμματος και πατήστε ξανά στο κουμπί ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ. Αν είχατε κάνει επιβεβαίωση των στοιχείων σας την πρώτη φορά, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα πληρωμής.

Πιστοποιητικά

Για να πάρετε την πιστοποίηση, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα και το τεστ αξιολόγησής του. Όλα τα τεστ αξιολόγησης  είναι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

Μην ανησυχείτε – μπορείτε να κάνετε το τεστ αξιολόγησης πολλές φορές δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει όριο στο χρόνο. Αν πετύχετε, θα έχετε δικαίωμα να παραγγείλετε το πιστοποιητικό σας.  Μπορείτε να επιλέξετε αν θα το λάβετε ηλεκτρονικά ή αν επιθυμείτε να το λάβετε με Courier εκτυπωμένο.

Το International Business Educational Centre (IBEC) διατηρεί την διαδικτυακή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις ίδιες υψηλές προδιαγραφές, όπως τα ινστιτούτα παραδοσιακής δια ζώσης εκπαίδευσης. Τα πιστοποιητικά μας είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο να έχετε υπόψη ότι τα πιστοποιητικά αυτά δεν αποτελούν ακαδημαϊκούς τίτλους. Πρόκειται για πιστοποιητικά επαγγελματικής εξειδικευμένης κατάρτισης και επιμόρφωσης για τον ιδιωτικό τομέα.

Για να δείτε τα πιστοποιητικά που έχετε παραγγείλει, την κατάστασή τους αλλά και να τα κατεβάσετε αν έχετε επιλέξει την ηλεκτρονική τους έκδοση, αρκεί να συνδεθείτε και μετά να μεταβείτε στο μενού Ο Λογαριασμός μου – Τα πιστοποιητικά  μου.

Εφόσον έχετε παραγγείλει όλα τα μεμονωμένα πιστοποιητικά και έχετε παραλάβει τα συγκεντρωτικά πιστοποιητικά με e-mail, μπορείτε να παραγγείλετε την έντυπη έκδοση των πιστοποιητικών από το μενού Ο λογαριασμός μου – Τα πιστοποιητικά μου. Εκεί θα βρείτε κουμπί πληρωμής paypal στην περιοχή που αναγράφονται τα συγκεντρωτικά πιστοποιητικά σας.

Πρόβλημα με παραγγελία ή λογαριασμό

Χρησιμοποιήστε πιστωτική κάρτα ή πληρωμή μέσω PayPal. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μία πληρωμή αποτυγχάνει. Παρακάτω είναι μερικά λάθη και οι λύσεις τους:
-Ελέγξτε τα στοιχεία της κάρτας σας όταν την χρησιμοποιείται
-Βεβαιωθείτε πως υπάρχουν λεφτά στον λογαριασμό σας
-Χρησιμοποιήστε την πληρωμή μέσω PayPal ως εναλλακτική κίνηση
-Χρησιμοποιήστε άλλη πιστωτική κάρτα

Συνδεθείτε και δείτε αν το πρόγραμμά σας εμφανίζεται στο μενού «Διαθέσιμα προγράμματα – Τα προγράμματά μου«. Αν δεν εμφανίζεται εκεί, τότε πηγαίνετε στη σελίδα του προγράμματος και πατήστε στο κουμπί «Γραφτείτε στο πρόγραμμα«.

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή να διορθώσετε κάποια από τα στοιχεία της, επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@freelessons.gr

-Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, πατήστε εδώ για να τον επαναφέρετε.
-Αν χρειάζεται να αλλάξετε το όνομα σας ή το email σας, απλώς συνδεθείτε και μεταβείτε στο μενού Ο Λογαριασμός μου – Πληροφορίες.